Granada Tourist Guide Guía turística de Granada Guida informazioni Granada Granadai vendég kalauz Ghid turistic granadatourist.com Туристическая информация о Гранаде Przewodnik po Granadzie Granada Hauptstadt Information Tourismus Andalusien Guide du tourisme à Grenade Toeristische gids van Granada

Granada


 


Granada

ChikitoChikito
Tip: Gastronomie spaniolă
Adresa: Plaza del Campilio 9

Restaurantul este situat în centrul oraşului şi dispune de un bar, o sală de mese şi terasă de vară. Bucătăria este în stil granadin şi andalus.Între specialităţile restaurantului amintim: supa sevillana, cocteil de creveţi, merlucius în stil vasc, ton la cuptor, coadă de taur, mâncare de fructe de mare (zarzuela),peşte sabie la grătar, friptură de viţel în stil argentin.

CuniniCunini
Tip: Gastronomie spaniolă
Adresa: Pescadería 14, Granada, Spania Tel: 0034 958/250777

Trecând colţul dinspre catedrală găsim restaurantul Cunini, cel mai bun loc de mâncat peşte în Granada. Acest restaurant spaniol serveşte platouri excelente de peşte proaspăt, de asemenea un meniu cu feluri variate din toată Spania, inclusiv gastronomie vască. Amintim platouri precum: Quisquillas din Motril în stil granadin, mâncare de fructe de mare, friptură variată de peşte la grătar, orez cu fructe de mare (caldereta). Acest restaurant este foarte popular în Granada.

El ClaustroEl Claustro
Tip: Gastronomie spaniolă şi europeană
Adresa: Gran Vía de Colón 31, 18001 Granada

Multă lume vine la acest restaurant începând cu anul 2001, pentru a admira vechea mănăstire transformată în hotel cu  restaurant. Hotelul este şi un important loc de întâlnire pentru oameni politici sau alte personalităţi din Granada.

Restaurantul El Claustro este specializat în platouri tipice locului cum este Remojón-ul  Granadin cu peşte cod şi portocale. Alte bunătăţi ce merită degustate sunt: muşchiul de văcuţă cu ficăţei de raţă, salate asortate de mango şi avogado din culturile tropicale ale Granadei.

SevillaSevilla
Tip: Gastronomie spaniolă
Adresă: Calle Oficios, 12, Granada Tel: 0034 958-22-12-23

Vechiul refugiu a lui Lorca şi a amicilor săi, acest restaurant este situat în centrul oraşului şi are vedere spre capela reală.Între specialităţile sale putem întâlni platouri tipice granadine cu vechi tradiţii, din anii 30. Restaurantul Sevilla este renumit pentru friptura de miel a la pastoril. Specialitatea casei este desertul de banane flambate.

 

revenire sus

următorul  

Responsabilităţi: Am încercat ca toate informaţiile prezentate în această pagină web să fie cît mai exacte posibile, dar este prezentată în acest format şi nu ne responsabilizăm de informaţii incomplete sau pierderi de informaţii.

granadatourist.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@sevillatourist.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).


 
Spaniolă în Spania
    Învaţă limba spaniolă în Spania  


Harta Granada
 vezi mărit  

 

 

Introducere | Istoria oraşului Granada | Informaţii utile | Harta Granada | Meteo | Transportul in Granada | Monumente Granada | Muzee Granada

Viaţa de noapte în Granada | Provincia Granada | Restaurante