Granada Tourist Guide Guía turística de Granada Guida informazioni Granada Granadai vendég kalauz Ghid turistic granadatourist.com Туристическая информация о Гранаде Przewodnik po Granadzie Granada Hauptstadt Information Tourismus Andalusien Guide du tourisme à Grenade Toeristische gids van Granada

Granada


 


Granada

Granada 10

O dată cu trecerea lungilor ore de soare aerul se răcoreşte iar locuitorii Granadei ies din nou să colinde pe străzi. Oraşul posedă o viaţă de noapte vibrantă, în special înafara perioadelor de concedii.

Cele mai bune locuri din Granada, pentru ieşit când se lasă seara, sunt în Pedro Antonio de Alarcón. Cea mai mare parte a vieţii nocturne se desfăşoară pe străduţe şi terase dar există şi o bogată ofertă de cluburi şi discoteci.

Pedro Antonio de Alarcón

Pedro Antonio de Alarcón
Este una din zonele cele mai noi ale oraşului, iar pe străzile Pedro Antonio de Alarcón şi Martínez de la Rosa vei avea ocazia să cunoşti studenţi moderni, post-moderni şi alţii decişi să se distreze în localuri diverse.

Plaza Nueva y Calle ElviraPlaza Nueva şi Calle Elvira
Aceste locuri atrag persoane adulte, de vârste diferite, fiind populate de localuri de “tapas” şi restaurante. Aleea Elvira este renumită pentru numărul mare de ceainării arăbeşti ce te îmbină cu diverse arome.O alegere bună este Alfaguara ce oferă tot felul de ceaiuri, atât tradiţionale cât şi herbale, patiserie, sucuri naturale de fructe sau nectare. Vă recomandăm ceaiul Pakistaní sau o băutură specială din Granada (un amestec de alune, miere, scorţişoară şi iaurt).

În împrejurimile Alhambrei
Te sfătuim să începi seara în localurile din apropirea Alhambrei, în special pe timpul verii este locul ideal de a începe distracţia prin Granada. La poalele Alhambrei, pe strada Paseo de los Tristes vei descoperi o ofertă bogată de localuri de "Tapas".

El Albaicín
În aceată parte tipică a oraşului călătorul poate descoperi localuri populare, vizitate de localnici, unde se servesc delicioase “tapas”, precum melci şi peşte prăjit şi vinuri pentru a potoli setea.

Campo del Príncipe
Aceasta este o piaţă încântătoare situată în sudul colinelor de lîngă Alhambra unde găsim minunate restaurante cu terase în aer liber, foarte populate în nopţile de vară granadine.

Las Cuevas del SacromonteGrotele Sacromonte
În aceste grote ale ţiganilor de pe colinele Sacromonte veţi descoperi la "Zambra”( Samra în arabă înseamnâ o sărbătoare spontană cu muzică şi dans ce se celebrează în zorii zilei).Ţiganii locului retrăiesc această sărbătoare tadiţională de dragul turiştilor.

În această zonă vă recomandăm restaurantul "Casa Juanillo” considerat cel mai bun restaurant din Sacromonte, fiind şi unicul din zonă. Pe lângă bucatele delicioase şi atmosera plăcută o altă atracţie a restaurantului este panorama ce se poate admira de la ferestre. Aşezaţi la o masă puteţi privi Alhambra, el Generalife, la Silla del Moro şi priveliştea unică oferită de valea Sacromonte.

revenire sus

următorul  

Responsabilităţi: Am încercat ca toate informaţiile prezentate în această pagină web să fie cît mai exacte posibile, dar este prezentată în acest format şi nu ne responsabilizăm de informaţii incomplete sau pierderi de informaţii.

granadatourist.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@sevillatourist.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).


 
Spaniolă în Spania
    Învaţă limba spaniolă în Spania  


Harta Granada
 vezi mărit  

 

 

Introducere | Istoria oraşului Granada | Informaţii utile | Harta Granada | Meteo | Transportul in Granada | Monumente Granada | Muzee Granada

Viaţa de noapte în Granada | Provincia Granada | Restaurante