Granada Tourist Guide Guía turística de Granada Guida informazioni Granada Granadai vendég kalauz Ghid turistic granadatourist.com Туристическая информация о Гранаде Przewodnik po Granadzie Granada Hauptstadt Information Tourismus Andalusien Guide du tourisme à Grenade Toeristische gids van Granada

Granada


 


Granada

ChikitoChikito
Típus: Spanyol
Cím: Plaza del Campilio 9

Az étterem a város központjában bárral és étteremrésszel szolgál, andalúz és granadai konyhával. A specialitások között szerepelnek sevillai leves, rákkoktél, baszk tőkehal, sült tonhal, ökörfarok, zarzuela ( párolt tengeri  mix), grillezett kardhal és borjústeak Argentín-módra. Nyári terasz.

CuniniCunini
Típus:Spanyol
Cím: Pescadería 14, Granada, Spain Tel: 958/250777

A katadrális sarkán a Cunini, Granada legjobb halétterme. Ez a spanyol étterem friss halkülönlegességeket tálal és a menüben Spanyolország minden részéről származó halételek és baszk különlegességek is szerepelnek. A specialitások között szerepel a “quisquillas” Motrilból, zarzuela, válogatott grillezett halak (parrillada) és rizs tenger gyümölcseivel “caldareta”-ban. Egy közkedvelt granadai étterem.

El ClaustroEl Claustro
Típus: Spanyol, kontinentális
Cím: Gran Vía de Colón 31, 18001 Granada

Néhányan azért jönnek ide, hogy lássák ezt a patináns, szokatlan szállodát, ami az étterem. Mások kíváncsiak a nevezetességekre, akiknek itt van a fontos találkozóhelye, mióta 2001 végén megnyitotta kapuit.

El Claustro olyan ételekre specializálódott, melyek helyi készítésű alapanyagokból készülnek, mint Ramojón Granadino, sózott tőkehal naranccsal. Borjú sirloin kacsamájjal  érdekes választás, csakúgy mint számos ételkülönlegesség mangóval vagy avokádóval, Granada trópikus völgyeiből.

SevillaSevilla
Típus Spanyol
Cím: Calle Oficios, 12, Granada Tel: 958-22-12-23

Lorca és társasága egykori törzshelye, ez a városközponti étterem már az 1930-as évek óta hagyományos granadino ételeket szolgál fel. Mint előétel, mivel egy spanyol étteremről van szó, ajánljuk a cordero a la pastoril-t (bárány fűszerekkel és paprikával). Desszertként fogyasszon banán flambeé-t.

Ugrás a lap tetejére

Következő  

Jogi nyilatkozat: Felelősséget vállalunk az ezen a web oldalon szereplő információk valódiságáért, azonban nem felelünk semmilyen bekövetkezett kárért, vagy ezen információk más által jogtalan felhasználás végett.

granadatourist.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@sevillatourist.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).


 
Spanish Courses in Spain
    Spanyol tanfolyamok Spanyolországban  


Granada Maps
 kép nagyítása  

 

Bevezetés | Granada történelme | Hasznos információk | Granada térképe | Időjárás | Közlekedés és szállás | Spanyol iskola Malagán

Granadai műemlékek | Granadai múzeumok | Éjszakai élet Granadában | Granada megye | Éttermek