Granada Tourist Guide Guía turística de Granada Guida informazioni Granada Granadai vendég kalauz Ghid turistic granadatourist.com Туристическая информация о Гранаде Przewodnik po Granadzie Granada Hauptstadt Information Tourismus Andalusien Guide du tourisme à Grenade Toeristische gids van Granada

Granada


 


Granada

Granada 10

Mikor a nap lemegy és a levegő felfrissül, a granadaiak újból az utcákra lépnek. Vibráló éjszakai élet kezdődik a városban, mégha nincsen is ünnep.

Granadában a legjobb hely, ahol jó szórakozóhelyeket találunk a Pedro Antonio de Alarcón. A legtöbb helyen kint ihatunk és bulizhatunk az utcákon, vagy teraszokon, de be is mehetünk.

Pedro Antonio de Alarcón

Pedro A. de Alarcón
A város ezen újabb részében az Antonio de Alarcón és Martinez de la Rosa utcák között, diákok, modernek és szuper-modernek találkoznak és élvezik a különféle szórakozóhelyek kínálta kikapcsolódást.

Plaza Nueva és Calle ElviraPlaza Nueva és Calle Elvira
Idősebb embereket vonz. Sok Tapas bárt és éttermet találunk itt. Calle Elvira az az utca, ahol számos arab teaházat találunk, akit ez érdekel. Egyik jó ajánlat Alfaguara, ahol mindenféle teával kiszolgálnak, legyen hagyományos vagy gyógy,plusz egzotikus sütemények, természetes gyümölcslevek és shakek. A Pakisztáni tea vagy a Granadai batido (shake dióval, mézzel, fahéjjal és yoghurttal) különösen finomak.

Az Alhambra körül
Azt ajánljuk, hogy az estét kezd az Alhambra környéki bárok egyikében.Főleg nyáron kíváló hely arra, hogy a granadai pörgést megismerd.Az Alhambra alatti utcácskában, Paseo de los Tristes, sok ilyen Tapas bárra lelsz.

Albaicín
A város ezen jellegzetes részében számos helyi “Tapas” bár van az éhes- különösen kedvenc a csiga és a sült hal- és a szomjas- sör, bor és frissítők-  vendégeknek.

Campo del Príncipe
Az Alhambra déli oldalán fekvő kényelmes téren szabadtéri éttermek várják az ide érkezőket.

Las Cuevas del SacromonteLas Cuevas del Sacromonte
Itt, a cigányok barlangjainál a Sacromonte- hegynél, “Zambra” fogad. (Samra arabul annyit tesz, mint spontán ünneplés tánccal és zenével, egész éjszakán át). A cigányok felvirágoztatták hagyományukat a turisták és más örömet keresők előtt.

Ebben a zónában térjünk be a “Casa Juanillo” étterembe, a legjobb a Sacromontén, mivel az egyedüli is.A finom ételek és a légkör mellett gyönyörű innen a kilátás. Asztalunktól rálátunk az Alhambrára, a Generalife kertekre, a Silla del Moro-ra és belátjuk a Sacromonte völgyet.

Ugrás a lap tetejére

Következő  

Jogi nyilatkozat: Felelősséget vállalunk az ezen a web oldalon szereplő információk valódiságáért, azonban nem felelünk semmilyen bekövetkezett kárért, vagy ezen információk más által jogtalan felhasználás végett.

granadatourist.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@sevillatourist.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).


 
Spanish Courses in Spain
    Spanyol tanfolyamok Spanyolországban  


Granada Maps
 kép nagyítása  

 

Bevezetés | Granada történelme | Hasznos információk | Granada térképe | Időjárás | Közlekedés és szállás | Spanyol iskola Malagán

Granadai műemlékek | Granadai múzeumok | Éjszakai élet Granadában | Granada megye | Éttermek